WELKOM


Ik ben Igor Heijnens. Sinds 2000 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. De eerste jaren als leerkracht en sinds 2007 als Intern Begeleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. 

 

Naast deze functie ben ik ook Rots en Water trainer en geef ik deze training wekelijks aan leerlingen van groep 3 t/m 8. Bij deze training leren kinderen goed voor zichzelf op te komen in de omgang met anderen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, zelfbeheersing, zelfregulatie en zelfreflectie en dat allemaal spelenderwijs met vooral lichamelijke oefeningen.

 

Ik ondersteun en adviseer ook bij allerlei vragen rondom het onderwijs van uw kind. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het interpreteren en analyseren van Cito gegevens. Het onderzoeken van de leerstijl van of vragen rondom de sociaal emotionele ontwikkeling uw kind behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Naast mijn (post)HBO studies PABO, Orthopedagogiek en School Video Interactie Begeleiding heb ik nog aantal opleidingen gevolgd waar onder: Autisme, Dyslexie, Opbrengstgericht werken. Daarnaast heb ik de basisopleiding Rots & Water gevolgd met 2 verdiepingsopleidingen, nl. Basisschoolbreed en Autisme.

 

In het logo is een kompas zichtbaar. Een kompas geeft richting.

Ik wil met mijn diensten kinderen helpen de juiste richting te vinden, zodat het zichzelf verder kunnen ontwikkelen.